Isaac zoekt een

Software Engineer AI

BEDRIJF

Isaac

LOCATIE

Eindhoven

GEPLAATST OP

05-07-2018

Bedrijfsinfo

Hallo, wij zijn ISAAC! Wij bouwen oplossingen voor complexe online vraagstukken op basis van internettechnologie. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld succesvolle webwinkels, serviceportalen, financiële aanvraagstraten, apps en middlewareoplossingen. ISAAC is een IT bedrijf met jonge, betrouwbare, relaxte en hoogopgeleide medewerkers waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Profiel

Hier zie je jezelf in:
o (Bijna) afgeronde opleiding in ICT of software engineering
o Aantoonbaar brede interesse en nieuwsgierigheid
o Blij worden van rapid prototyping, meepionieren en meedenken in wat er kan. Van concept tot een werkende applicatie (proof of concept)
o Scripting talen, zoals Python, ben je handig mee
o Vinden en omgaan met datasets, groot en klein: van vinden, tot opschonen en converteren zodat het bruikbaar wordt als trainingsmateriaal; Inzetten van bv. AWS, een docker omgeving opzetten
o Verschillende APIs koppelen en laten samenkomen in een werkende omgeving, pragmatische insteek
o Visualiseren van uitkomsten zodat onze resultaten er ook nog een keer gelikt uitzien
o Enthousiasme om frameworks en APIs te ontdekken in het AI domein: bv. Tensorflow/Keras, GoogleVision, Watson.

Functieomschrijving

Met deep learning en neurale netwerken, en machine learning in bredere zin, vertellen we niet meer hoe het moet. We geven vooral het juiste voorbeeld waaruit de machine zelf gaat leren wat er kan.
Als software engineer kan je als geen ander de nieuwste AI platforms en cloudplatformen slim inzetten om mooie nieuwe toepassingen te bouwen. Data binnenhalen, transformeren en handig ergens onderbrengen, daar word je blij van. Af en toe ook een eigen neuraal netwerkje trainen, middleware, data grids en nosql toepassen.

Jij speelt verder een bepalende rol in het opzetten en uitbouwen van onze nieuwe deep learning venture, SIMON. We zijn een jong en startend team, volledig gesteund door de ISAAC organisatie. Onze missie is zelf-lerende systemen te brengen naar alle bedrijven & instellingen in de Benelux. ISAAC (en daarmee SIMON) is ondermeer al actief in E-Commerce, fashion, industrie, finance.
In dit snel bewegend veld volg je continu de nieuwste ontwikkelingen. Je draagt ook bij en geeft kennis door, zowel binnen ISAAC als erbuiten.

Wij bieden U

Naast het belangrijkste, een goed loon dat matched aan je kunnen, geen tijdsverspilling! In plaats van je te frustreren in de auto richting Antwerpen, kun je beter richting Eindhoven rijden; zo goed als altijd filevrij! Ook vanwege de glijdende uren kom je dus nooit te laat. Daarnaast bieden je we door middel van 10% studietijd tijdens werktijd, je de kans je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door conferenties te bezoeken, cursussen te volgen of tijdens onze eigen pizza-informatie-sessies. Gratis parkeren kan en een volledige woon- werkverkeervergoeding alsook een laptop van het werk ontbreken niet. Gezelligheid is troef bij ISAAC. Iedere middag kan je gebruik maken van het gratis eten dat voorzien wordt en gezamenlijk genuttigd wordt. Vrijdagnamiddag zijn er altijd After Work Drinks en om de zoveel tijd een Sjotterkbak- of Flipperkast toernooi.

Samenvatting
Vacature: Software Engineer AI
Uren: Onbepaalde duur, Full-time