METALLO BELGIUM NV. zoekt een

Stagiair HR

LOCATIE

Beerse

GEPLAATST OP

21-08-2018

Bedrijfsinfo

Volg jij een bachelor of master opleiding met optie Personeelszaken of Human Resources en ben je op zoek naar een stageplek bij een snelgroeiende en innovatieve onderneming?

Wij hebben wat je zoekt!

Over Ons

‘Metallo Belgium N.V. is van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je aan ons DNA. Wij recycleren complexe secundaire materialen en brengen zo metalen terug in de waardeketen. Hiermee maken we de cirkel rond. Onze slagzin ‘Furnace of Innovation’ is er bovendien niet voor niets. Door onze unieke technologie en metallurgische expertise, uitgevonden en gerealiseerd door onze eigen ingenieurs, slagen we erin om de impact van onze activiteiten op mensen, milieu en klimaat te minimaliseren.

Onze HR-afdeling heeft een hart voor mensen en een passie voor de ontwikkeling van haar medewerkers.
De rode draad doorheen het HR-beleid is opleiding & ontwikkeling, employee engagement en het ondersteunen van de business.

Kan je niet wachten om te weten hoe jij hieraan kan bijdragen? Lees dan verder …

Wij zijn op zoek naar een stagiair die onze HR-dienst kan versterken.
Wil jij jezelf ontwikkelen binnen het HR-vakgebied, relevante werkervaring genieten en tegelijkertijd ook jouw empatisch vermogen en theoretische kennis inzetten?

Profiel

We hechten veel belang aan je vaardigheden, attitude en kennis, dus jij ...
Hebt kennis van Microsoft applicaties (Word, Excel, PowerPoint,…);
Bent goed in administratie en werkt ordelijk en net;
Communiceert vlot, zowel mondeling als schriftelijk;
Bent sociaal, kan goed samenwerken en afstemmen met anderen;
Zet graag de puntjes op de ‘I’ en neemt geen genoegen met half werk;
Kennis van SAP Successfactors en Storyline of een ander LMS-systeem is een pluspunt;
Volgt een HR-gerelateerde studie en reeds stage gelopen op een HR-afdeling is een pluspunt.

Functieomschrijving

Dan zijn we wellicht op zoek naar jou, want jij…
Zorgt mee voor de administratieve verwerking van HR-gerelateerd werk zoals input van afwezigheden, archiveren, opleidingsmateriaal afdrukken en organiseren, ...:
Ondersteunt de soft HR-collega’s door de CV’s te organiseren, de planning op te maken van interviews, (telefonische) screenings op te volgen, ...;
Maakt mee de vacaturebeschrijvingen, functiebeschrijvingen, ... en bereidt inhoudelijk mee e-learning modules voor;
Zoekt mee naar geschikte kandidaten voor vacatures;
Werkt mee aan een project m.b.t. implementeren van e-learning;
Ondersteunt de hard HR-collega’s door de registratie op te nemen van diverse zaken zoals aan- of afmeldingen van verzekeringen, controle van facturen, ...:

Wij bieden U

Wat kunnen we bieden.

Werken bij ons betekent werken in een uitdagende, dynamische én hoogtechnologische omgeving. Metallo Belgium N.V. is een middelgrote onderneming met internationale vertakkingen. We hechten veel belang aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je krijgt vele leerkansen die je kunnen helpen bij je studies . Je zal werken in een tof team met een collegiale en informele werksfeer. En elke dag kan je met volle goesting vlot naar je werkplek rijden via een filevrije route (30-40 min. vanuit Antwerpen-Centrum of West-Limburg).

Naast diverse mogelijkheden om je stage te linken met je bachelor proef/master thesis, kan je bij ons praktijkgerische en interessante werkervaring opdoen die je zeker zal helpen in de toekomst. Je zal niet enkel onze HR-collega’s ondersteunen maar ook een bijdrage kunnen leveren aan diverse HR gerelateerde projecten, opleidingen opzetten en uitwerken, introductietrajecten inplannen, sollicitatiegesprekken opvolgen of bijwonen en telefonische screenings voeren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, want eigen initiatief leidt tot oneindig veel mogelijkheden om praktijkervaring te verwerven binnen dit dynamisch vakgebied!

Let’s close the loop…

Heb je interesse? Laat ons dan afspreken voor een kennismakingsgesprek!

Samenvatting
Vacature: Stagiair HR
Uren: Bepaalde duur