Van Oirschot zoekt een

Toonbankverkoper Lokeren

BEDRIJF

Van Oirschot

LOCATIE

Lokeren

GEPLAATST OP

08-10-2018

Bedrijfsinfo

Van Oirschot is een technische groothandel gespecialiseerd in centrale verwarming en ventilatie. De organisatie heeft een logistiek centrum te Herentals van waaruit ook de centrale diensten worden aangestuurd. Regionaal is er een spreiding over 9 filialen waarbij de focus ligt op verkoop, technisch advies en ondersteuning van de professionele installateurs. Als groeiende KMO met de nodige ambities is Van Oirschot op zoek naar gemotiveerde mensen met een passie voor techniek.

Profiel

  • Je hebt een technische bagage of technische affiniteit.
  • Je hebt een eerste ervaring in verkoop/klantencontact.
  • Je bent communicatief en weet onze professionele installateurs de juiste service aan te bieden.
  • Je bent vlot in het uitvoeren van magazijntaken.
  • Hef- of reachtruckattest is een pluspunt

Functieomschrijving

In het kader van een vervanging in ons filiaal te Lokeren zijn we momenteel op zoek naar een toonbankverkoper.

Sta je graag in contact met klanten? Ben je technisch aangelegd? Houd je van magazijntaken in combinatie met administratie gekoppeld aan de toonbankverkoop? Dan is de kans zeer groot dat we naar jou op zoek zijn.

Je bent samen met je collega toonbankverkoper het aanspreekpunt voor de klanten die in het filiaal komen, je geeft hen advies en ondersteunt hen waar nodig. Je beantwoordt vragen van klanten en vormt een sterke tandem met de commerciële buitendienstmedewerkers. Je verkoopt onze producten van o.a. verwarming, ventilatie en sanitair.

Aangezien onze filialen allemaal een eigen voorraad hebben, sta je mede in voor magazijntaken: order picking, cycle count, stock aanvulling … . Kortom een mooie combinatie en afwisselende job voor iemand die niet graag stil zit.

Zin om regionaal te werken voor een snelgroeiend familiebedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij bieden U

Je komt terecht in een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Van Oirschot biedt een job met veel autonomie, een marktconforme verloning en full time tewerkstelling (van maandag tot vrijdag).

Bent u het talent dat wij zoeken?
Stuur dan snel uw sollicitatiebrief + CV door t.a.v. Greet Mulders, Gareelmakersstraat 6-8, 2200 Herentals of mail naar jobs@vanoirschot.be.

Samenvatting
Vacature: Toonbankverkoper Lokeren
Uren: Full-time