Gast bvba. zoekt een

TOONZAALVERKOPER met passie voor interieur

BEDRIJF

Gast bvba.

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

03-09-2018

Bedrijfsinfo

Onze opdrachtgever gevestigd te Geel, is de belangrijkste tegelgroothandel in België. Deze familiale onderneming met circa 65 medewerkers, volgt wereldwijd de ontwikkelingen in de tegelindustrie, stelt op basis van prijs/kwaliteit collecties samen en verdeelt een hedendaags gamma vloer- en wandtegels bij circa 160 klanten.

Ten gevolge van een interne doorgroei is er een vacature voor een (m/v)

TOONZAALVERKOPER

met passie voor interieur

Profiel

  • Je hebt een passie voor interieur, bent representatief, werkt klantgericht en beschikt over commerciële feeling.
  • Je kan een bouwplan lezen, zelfstandig offertes uitwerken en nauwkeurig werken.
  • Je bent bereid tot zaterdagwerk (2/maand) en woont bij voorkeur in de buurt. Tenslotte zijn verkoopervaring en kennis van keramische tegels pluspunten.

Functieomschrijving

  • Je ontvangt bouwpromotoren, aannemers en B2B – klanten op een klantvriendelijke, professionele manier.
  • Je luistert aandachtig naar hun wensen, begrijpt een lastenboek en begeleidt hen in hun zoektocht naar een perfecte tegelkeuze.
  • Je beantwoordt snel en correct vragen. Door een sluitende administratie volg je de contacten op tot en met de bestelling.

Wij bieden U

Onze opdrachtgever biedt jou naast een grote autonomie, een mooi productgamma en een vast maandsalaris in een gloednieuwe showroom.

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie met curriculum vitae naar Jan Geukensvan adviesbureau Gast, Frankfurtlaan 6 te 2400 Mol.

E-mailen kan op jan.geukens@adviesbureaugast.be. Wens je meer informatie, telefoneer dan (014)58 13 29. Je mag rekenen op een snelle en discrete behandeling van jouw sollicitatie.

Samenvatting
Vacature: TOONZAALVERKOPER met passie voor interieur