Corneel Geerts Transport zoekt een

Transportplanner Duitsland

LOCATIE

Maasmechelen

GEPLAATST OP

30-10-2018

Bedrijfsinfo

Corneel Geerts Transportgroup is een gevestigde waarde in de transportsector. Al sinds 1962 timmert de familie Geerts aan het succes van de onderneming. Ook vandaag de dag is het nog steeds een familiebedrijf, maar ondertussen wel met een sterk internationaal karakter als lid van een Benelux en een Europees partnership. Daarnaast hebben we ondertussen verschillende filialen in Wijnegem, Beernem, Maasmechelen, Venlo en Vilvoorde.
Onze slogan: ‘Quality is a choice, service an art’

Profiel

  • Wij gaan op zoek naar een expediteur met al enige ervaring in de logistieke wereld van het baantransport, bij voorkeur reeds kennis van de regio Duitsland.
  • Je bent een echte planner, bent sterk in communicatie op verschillende niveaus en voelt je thuis in de wereld van de logistiek.

Functieomschrijving

Als planner bent je verantwoordelijk alle export naar de regio Duitsland. samen met je collega’s sta je in voor de verwerking van alle aanvragen, het opmaken van dagritten, contacten met klanten/chauffeurs/magazijnmedewerkers. Je hebt een heel aantal eigen vrachtwagens ter beschikking, maar zal ook beroep moeten doen op agenten/partners, prijsafspraken maken met hen en opvolging doen van hun opdrachten.

Wij bieden U

Heb jij zin om mee te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf? Of heb je misschien nog vragen bij deze functie?
Neem dan zeker even contact met ons op!
Mail: HR@geertstransport.com

Samenvatting
Vacature: Transportplanner Duitsland
Uren: Onbepaalde duur