Leenaerts Agro Techniek BVBA zoekt een

Verkoper boerderijbenodigdheden m/v

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Leenaerts Agro Techniek is een bedrijf dat als dealer van DeLaval zorgt voor de soepele werking en automatisering binnen het melkveebedrijf. Onze firma levert, monteert en onderhoudt melkwinning-, koeling- en voersystemen, begeleidt landbouwers bij hun veestapel management en voorziet tevens in elektriciteits- en watervoorzieningswerken. Uiteraard staan rendement, kwaliteitsgarantie en koecomfort hierbij steeds centraal.

Wij dragen een snelle, correcte en kwalitatieve service hoog in het vaandel. Onze service stopt dan ook niet bij de oplevering van een project, maar gaat verder tot de aanlevering van diverse hygiëneproducten en dagdagelijkse boerderijbenodigdheden. Onze Herd Management Adviseur staat de melkveehouders bovendien graag bij in de optimalisatie van het melkwinningsproces, en bij problemen is er 24/7 één van onze servicemonteurs bereikbaar.

We bouwen dan ook dagdagelijks verder aan een vakkundig en enthousiast team dat onze klanten niet alleen uitstekend te woord kan staan, maar dat bovenal van aanpakken weet. Doordat we sinds 2017 niet enkel in de provincie Antwerpen, maar ook in Zuid - West Nederland actief zijn, telt onze organisatie ondertussen een dertigtal medewerkers.

Profiel

Wij zijn bovenal op zoek naar een gemotiveerde medewerker, die ons enthousiaste team wil aanvullen.

- Je hebt interesse in melkveehouderij

- Je bent woonachtig in de provincie Antwerpen

- Je bezit commerciële vaardigheden en geeft graag advies

Functieomschrijving

  • Als toerboetieker verricht je geplande verkoopbezoeken aan melkveehouders in de provincie Antwerpen.
  • Met je volledig uitgeruste verkoopvrachtwagen verkoop en lever je niet alleen allerhande boerderijbenodigdheden, je geeft onze klanten ook advies en instructies over het gebruik van onze producten.
  • Je luistert naar wat onze klanten dagdagelijks bezighoudt, en zoekt mee naar een oplossing op maat binnen ons uitgebreide productassortiment.
  • Je verzorgt het eerstelijnscontact met de landbouwers, en onderhoudt de reeds opgebouwde vertrouwensrelatie.
  • Bovendien kan je met vragen steeds terecht bij je enthousiaste collega’s, en werk je binnen een organisatie waar een degelijke klantenservice hoog in het vaandel gedragen wordt.

Wij bieden U

- Een job waarbij je voornamelijk zelfstandig werkt, met een grote vrijheid op gebied van werkplanning

- Een interne opleiding en begeleiding, alsook opleidingen bij onze leveranciers

- Een passend salaris

- Een fijne werksfeer in een jong en enthousiast team

Leenaerts Agro Techniek BV - Loenhoutseweg 54 - 2320 Hoogstraten
Tel: 03 297 21 07

Samenvatting
Vacature: Verkoper boerderijbenodigdheden m/v