Gemeente Vosselaar zoekt een

werkman/werkvrouw groenvoorziening voor sportcentrum (seizoenarbeid)

LOCATIE

Vosselaar

GEPLAATST OP

14-05-2019

Bedrijfsinfo

Het gemeentebestuur van Vosselaar heeft een vacature voor een werkman/werkvrouw algemene groenvoorziening voor het sportcentrum in contractueel verband (niveau E) met voltijdse dienstprestaties voor bepaalde duur (seizoenarbeid).

Profiel

 beschikken over een basiskennis van: de werking van de gemeentelijke diensten, het gebruik van handgereedschap, het omgaan met machines naar algemeen gebruik toe en de preventie en de veiligheid in het algemeen en specifiek met betrekking tot het gebruik van het materieel en toebehoren;
 bij voorkeur praktijkgerichte ervaring hebben in de groenvoorziening;
 inzicht hebben in de praktische organisatie van een opdracht en deze op een efficiënte en verantwoorde manier kunnen uitvoeren;
 zin hebben voor orde, netheid en hygiëne en bij voorkeur geen last hebben van hoogtevrees;
 goed kunnen samenwerken en behulpzaam, geduldig en vriendelijk kunnen optreden in contacten met personeel, bevolking, gebruikers en aannemers.

Functieomschrijving

 in opdracht van de sportfunctionaris zorgen voor een degelijk en correct onderhoud van de groenvoorzieningen binnen het sportcentrum;
 technische bijstand verlenen bij de uitvoering van werken door derden;
 bereid zijn om eventueel tijdelijk andere taken op te nemen binnen de werking van de sportdienst voor zover de noodwendigheden dit vereisen.

Wij bieden U

Tewerkstelling juni tot en met oktober 2019. Het niet opnemen van vakantie tijdens de tewerkstelling strekt tot aanbeveling.

Onze troeven
 haard- of standplaatstoelage;
 maaltijdcheques;
 fietsvergoeding;
 vakantiegeld;
 eindejaartoelage;
 interessante regeling voor overuren en weekendwerk indien noodzakelijk voor de dienst;
Het inschrijvingsformulier en de volledige functiebeschrijving zijn beschikbaar bij de personeelsdienst, aan de onthaalbalie in het gemeentehuis en op www.vosselaar.be.

Wij raden u aan om via de gemeentelijke personeelsdienst op voorhand te informeren naar het salaris, specifiek voor uw situatie.

Interesse?
Vul ten laatste op woensdag 29 mei 2019 uw inschrijvingsformulier in op het e-loket van www.vosselaar.be. U kan ook altijd een inschrijvingsformulier opvragen bij de personeelsdienst of aan de onthaalbalie in het gemeentehuis.

Info?
Dienst personeel, Isabelle Breda, tel. 014-60 08 47 , e-mail isabelle.breda@vosselaar.be.

Samenvatting
Vacature: werkman/werkvrouw groenvoorziening voor sportcentrum (seizoenarbeid)
Uren: Bepaalde duur