Gemeente Meerhout zoekt een

Zaalwachter

LOCATIE

Meerhout

Bedrijfsinfo

Meerhout is een landelijke gemeente in de Antwerpse Kempen met bijna 10 000 inwoners. In het gemeentebestuur werken ongeveer 115 mensen. In het OCMW werken ongeveer 130 mensen. Binnen de gemeentegrenzen onderscheidt men 4 woonkernen: Meerhout-centrum, Gestel, Zittaart en Berg.

Profiel

Voor deze functie zijn er geen specifieke diplomavereisten.
Er wordt wel verwacht dat je vloeiend de Nederlandse taal kan spreken, lezen en begrijpen.

Functieomschrijving

De zaalwachter is verantwoordelijk voor het efficiënt beheren en onderhouden van de gemeentelijke sportinfrastructuur. Hij/zij staat in voor het onthaal van klanten, het uitvoeren van de bijhorende administratie. De zaalwachter - toezicht(s)er werkt nauw samen met verschillende betrokkenen (team vrije tijd, onderhoudsfirma’s, leveranciers, ...). Hij/zij werkt frequent ‘s avonds en in het weekend. Omdat er van de zaalwachter een grote flexibiliteit gevraagd wordt, vind je op www.meerhout.be een toelichting bij het uurrooster.

Wij bieden U

De zaalwachter wordt aangeworven in contractueel verband, voltijds voor onbepaalde duur in weddeschaal D1-D3 met een bruto maandwedde van 1 891,81 euro (D1 met 0 jaren anciënniteit). Er kan tot 8 jaar anciënniteit in aanmerking genomen worden voor relevante beroepservaring.
Voor deze betrekking wordt er een wervingsreserve aangelegd.
Meer informatie over de functie-inhoud, aanwervingsvoorwaarden, verloning en sollicitatieprocedure kan je terugvinden op www.meerhout.be.

Kandidaten kunnen hun sollicitatiedossier, uiterlijk op dinsdag 4 juni 2019, bezorgen per post of geven het tegen ontvangstbewijs af:
- per post aan: gemeentebestuur van Meerhout, tav Cindy Bulen, Markt 1 te 2450 Meerhout
- Tegen ontvangstbewijs: bij team personeel in het gemeentehuis, Markt 1 te 2450 Meerhout.
Het sollicitatiedossier bestaat uit:
- een motivatiebrief (met duidelijke vermelding van de betreffende functie)
- een curriculum vitae.

Samenvatting
Vacature: Zaalwachter
Uren: Onbepaalde duur, Full-time